Tisdagens alla nya aktierekar

Börs Volvo och Oncopeptides finns aktierna som fått nya riktkurser eller rekommandationer.

Baird höjer sin rekommendation för Volvo till outperform från neutral. Det skriver Bloomberg First Word.

Kempen höjer på tisdagen riktkursen på Oncopeptides från 200 till 210 kronor och upprepar köp. Det framgår av en uppdatering i Bloombergsystemet. På måndagen anordnade bolaget en telefonkonferens med anledning av att bolagets verksamhet ifrågasatts i en analys från amerikansk hedgefond.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för verkstadsföretaget Epiroc till sälj från tidigare behåll. Riktkursen anges till 110 kronor. Det rapporterar Bloomberg News.

Bank of America har höjt rekommendationen på stålbolaget Outokumpu till neutral, från tidigare underperform. Det rapporterar Bloomberg. Aktien i Outokumpu stiger med cirka 3 procent på tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Swedish Match till 630 kronor från 620 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 538:20 kronor på måndagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för ABB till 250 kronor från 220 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 224:40 kronor på måndagen.

Renaissance Capital inleder bevakning av oljebolaget Africa Oil med rekommendationen behåll. Riktkursen sätts till 1:85 kanadadollar, motsvarande cirka 13:50 kronor. Africa Oil stängde på måndagen till kursen 1:42 kanadadollar på Torontobörsen och till 10:25 kronor på Stockholmsbörsen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för medicinteknikbolaget Arjo till köp från tidigare sälj. Riktkursen mer än fördubblas till 52 kronor från 25 kronor. Det framgår av Bloomberg. Arjo stängde på måndagen till kursen 46:32 kronor.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för bettingbolaget Betsson till behåll från tidigare sälj. Riktkursen är oförändrat 38 kronor. Det framgår av Bloomberg. Betsson stängde på måndagen till kursen 41:50 kronor på Stockholmsbörsen.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -