På Placera använder vi cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Onsdagens alla nya aktierekar

Börs Mips och HMS Networks finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för HMS Networks aktie till behåll från sälj. Det framgår av Bloomberg.

Bank of America Merrill Lynch tar upp Yaras aktie för bevakning och rekommenderar köp med riktkurs 430 norska kronor. Det framgår av Bloomberg. Yaras aktie stängde på 346:90 kronor på tisdagen.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Mips till behåll från köp. Riktkursen höjs till 210 från 190 kronor. Det framgår av Bloomberg. Mips aktie stängde på 217:50 kronor på tisdagen.

SEB Equities sänker riktkursen för MTG till 106 kronor från 126 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Även Nordea sänker riktkursen, till 123 kronor från 124 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

MTG-aktien rasade 14 procent på tisdagen efter besked om att förhandlingarna om att bilda ett samriskbolag för e-sportexpansion i Kina med Huya avbryts. MTG meddelade också omfattande nedskrivningar och besparingar utöver det som tidigare kommunicerats. Aktien stängde på 100:30 kronor.

Pareto Securities höjer riktkursen för Storytel till 255 kronor från 170 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Storytel stängde på 172:20 kronor på tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Sinch till behåll från köp. Riktkursen höjs till 350 från 215 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien har stigit med 212 procent det senaste året och stängningskursen den 21 januari var 328 kronor.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Avanza till sälj från behåll. Riktkursen ligger kvar på 97 kronor. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades upp med 0,6 procent på tisdagen och stängde på 107 kronor sedan nätbanken redovisat siffror för det fjärde kvartalet före öppning.

HSBC sänker sin rekommendation för oljebolaget Lundin Petroleum till minska från tidigare behåll. Riktkursen är oförändrat 290 kronor. Det skriver Bloomberg First Word. Lundin Petroleum stängde till kursen 324:80 kronor på tisdagen.

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -