Måndagens alla nya aktierekar

Börs Hexagon och Sandvik finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Danske Bank Markets sänker riktkursen för Kambi till 165 kronor från 210 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Danske Bank har tagit bort Draftkings ur estimaten för 2021, vilket enligt banken sänker rörelseresultatet för helåret med 27 procent. Samtidigt menar bankens analytiker att andra amerikanska kunder och fler reglerade delstater kommer att kompensera för förlusten av Draftkings.

I slutet av december förra året blev det känt att Draftkings, som är en stor kund till Kambi, köpt sportboksleverantören Sbtech, som är en konkurrent till Kambi.

Norska Sparebank 1 höjer Lundin Petroleums aktie till köp från neutral. Riktkursen höjs till 360 kronor från 320 kronor. Det framgår av Bloomberg. Lundin Petroleums aktie handlades för 327 kronor på måndagsförmiddagen.

Deutsche Bank höjer riktkursen för ABB till 216 kronor från 194 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. ABB:s aktie öppnade på 228 kronor på måndagen.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Atlas Copco till 320 kronor från 290 kronor. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av Bloomberg. Atlas Copcos aktie öppnade på drygt 391 kronor på måndagen.

Deutsche Bank har återupptagit Sandviks aktie för bevakning och rekommenderar initialt köp. Det framgår av Bloomberg.

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för Hexagon till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 580 från 550 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 547:80 kronor i fredags.

Pareto Securities höjer rekommendationen för danska läkemedelsbolaget Novo Nordisk till köp från tidigare behåll med en riktkurs på 445 danska kronor. Det framgår av en analys daterad den 20 januari.

 

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -