På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Måndagens alla nya aktierekar

Börs Telia och Assa Abloy finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Camurus till 95 kronor från 85 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Camurus aktie handlades till 82:20 kronor på måndagsförmiddagen.

JP Morgan höjer riktkursen för Atlas Copco till 365 kronor från 345 kronor. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av Bloomberg. Atlas Copcos A-aktie stängde på 359:50 kronor på fredagen.

Jefferies International höjer riktkursen för Oncopeptides till 225 kronor från 220 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 139:90 kronor i fredags.

Jefferies International sänker sin rekommendation för Telia till behåll från köp. Riktkursen sänks till 40:90 från 49:20 kronor. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på just 40:90 kronor på fredagen.

JP Morgan sänker sin rekommendation för Assa Abloy till neutral från övervikt. Riktkursen ligger kvar på 230 kronor. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 228:90 kronor på fredagen.

 

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -