På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Brexit-glädjen, butiksdöden och den positiva ägaren

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

VÄLKOMNAR. Svensk fordonsindustri välkomnar det nya brexitavtalet. Om Storbritannien lämnar EU utan avtal skulle det vara mycket negativt för industrin, enligt branschföreträdare (Ekot)

LÄMNAR? Moderaterna och Kristdemokraterna närmar sig ett utträde ur energiöverenskommelsen. Kärnkraftsfrågan och regeringens nya skatter på kraftvärmeverk och avfallsförbränning är stridspunkter. (DI)

GARDELL TROR ERICSSON ÖVERTRÄFFAR MÅL. Aktivistfonden Cevian kommer att stanna kvar som ägare eftersom det enligt Christer Gardell finns fortsatt potential i bolaget. (SvD)

BUTIKSDÖD TVINGAR FRAM SÄNKTA HYROR. Utvecklingen syns redan i Storbritannien och leder till fallande fastighetsvärden. (SvD)

KINESISKA FOSUN INTESSERADE AV VING. Hongkongbaserade Fosun har inlett diskussioner i Stockholm om att få köpa den nordiska resebyråverksamheten. Fosun ägde 15 procent av konkursade Thomas Cook. (SvD)

BÖRSEN PÅ ALL TIME HIGH. Flera faktorer pekar dock på att det inte är rätt tid att checka ut, enligt analytiker. (DI)

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -