På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Angler Gaming: Omvänd vinstvarning

Börs Angler Gaming utfärdar en omvänd vinstvarning för det tredje kvartalet, mot bakgrund av en väsentlig ökning och "all-time-high" i flera av bolagets nyckelindikatorer ("KPI").

Angler Gamings intäkter under det tredje kvartalet blev 7,6 miljoner euro, upp 102 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol. Rörelseresultatet, ebit, uppgick till 2,4 miljoner euro (1,1), medan marginalen uppgick till 31,7 procent. Vinst per aktie blev 0:03 euro (0:01).

Antalet aktiva kunder ökade med 124 procent till 44.647 och antalet nya depåkunder var 21.721 (8.189).

"Bolagets fokus på erfaren och talangfull personal, en skalbar spelplattform och dagliga uppföljningar på viktiga KPI har lönat sig i det tredje kvartalet. Vidare har bolagets nya startup, Premiergaming, som driver Prontocasino-varumärket, nått sin första vinst någonsin under tredje kvartalet 2019, till följd av minska marknadsföring", skriver vd Thomas Kalita.

Angler Gaming flyttar fram sin rapportpublicering till den 24 oktober, i stället för tidigare planerat 7 november.

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -