Brittisk granskning sänker Leovegas

Börs Den brittiska spelmyndigheten undersöker anklagelser om att Leo Vegas ska ha tagit emot 20.000 pund från en problemspelare som stulit pengarna av sin mor och sedan "bombarderat" spelaren med mailreklam.

Det skriver engelska The Guardian.

Spelaren hade blivit avstängd under 2018 efter att bolagets kundtjänst flaggat för oroande kommunikation i samband med en live-chat med spelaren.

Spelarens konto skall ha stängts av några dagar efter det att Leo Vegas bötfällts av den brittiska spelkommissionen för att bolaget låtit problemspelare spela.

Systerbolag till Leo Vegas skall efter avstängningen ha fortsatt att skicka erbjudanden så ofta som fyra gånger per dag med erbjudanden om fria spel och bonus.

I januari 2019 satte spelaren upp ett nytt konto, men registrerade sin mors kreditkort och spelade bort cirka 20.000 pund.

Spelkommissionen undersöker nu om Leo Vegas har brutit mot villkoren för licensen i landen och ska enligt tidningen ha samlat bevis rörande fallet. Leo Vegas har avböjt att kommentera händelsen till The Guardian.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -