Bostadskrisen, konspirationen och Ager-Hansens stämning

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

NGEN KONSPIRATION. Rysslandsutredaren Robert Mueller har inte hittat några bevis som tyder på att Trump-kampanjen konspirerade med Ryssland för att vinna valet 2016, men Mueller frikänner inte Trump helt och hållet. (DN mån)

MOT SEGER. Militären i Thailand ser ut att kunna sitta kvar vid makten efter söndagens val. (DN mån)

FÖR HÅRT. FI:s kreditregleringar är opåkallat hårda mot hushållen, och om de inte görs om riskerar Sverige att drabbas av ännu en politiskt orkestrerad bostadskris, enligt Jakob Forssmed (KD). (DI mån)

ELBRIST. Kapacitetsbristen i de svenska elnäten hotar redan idag landets ekonomiska tillväxt, enligt förre näringsministern Anders Sundström. (DN lör)

ÖKAD KVALITET. Jakten på välfärdsvinster är avbruten men nu startar jakten på kvalitet i privat och offentlig välfärd. (DI lör)

S-KRITIK. Socialdemokraternas historiska eftergifter i januariavtalet väcker allt större intern oro, och krav finns på mer S-märkt politik. (DI lör)

KINNEVIK STÄMS? Metros vd och ägare Christen Ager-Hanssen hotar att stämma Kinnevik på 300 miljoner kronor för att ha manipulerat siffror i den ekonomiska redovisningen. (Exp lör)

OKLART KRING SWEDBANK. Flera storägare är besvikna och kritiska till Swedbanks utredning om penningtvätt, men håller tyst om hur de ska agera på bolagsstämman. (SvD lör)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -