Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Hexagon och Boozt finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Nordea inleder bevakning av e-handelsbolaget Boozt och sätter en köprekommendation på aktien. Det rapporterar Dagens Industri. Nordeas riktkurs ligger på 84 kronor. Aktien stängde på 64:30 kronor på onsdagen.

SEB Equities sänker riktkursen för Clas Ohlson till 82:50 kronor från 87:50 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 71:50 kronor på onsdagen.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Systemair till behåll från köp. Riktkursen sänks till 108 från 122 kronor. Det framgår av Bloomberg. På onsdagen föll aktien i Systemair med 8,4 procent till 97:80 kronor efter bolagets kvartalsrapport som resultatmässigt inte alls nådde upp till förväntningarna.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Clas Ohlson till 85 kronor från 90 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien föll med 11 procent på onsdagen till 71:50 kronor efter bolagets rapport för det tredje kvartalet.

Goldman Sachs höjer riktkursen för Hexagon till 510 kronor från 465 kronor. Rekommendationen neutral upprepas. Det framgår av Bloomberg där förändringen är daterad den 13 mars. På onsdagen gick aktien upp 1,6 procent till 472:70 kronor.

 

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -