Medgrundare säljer aktier i Leovegas

Börs Robin Ramm-Ericson, som är styrelseledamot i Leovegas och en av grundarna av bettingbolaget, har den 12-14 februari sålt totalt 1.700.000 aktier i bolaget för totalt 58.850.000 kronor.

Det framgår av inrapportering till Finansinspektionens insynsregister.

Efter försäljningarna äger Robin Ramm-Ericson 5,4 miljoner aktier i bolaget, motsvarande cirka 5,3 procent av totala antalet aktier, enligt ägardatatjänsten Holdings.

På styrelsepresentationen på bolagets hemsida har Robin Ramm-Ericson även titeln "Managing Director LeoVentures".

Han var bolagets tredje största ägare före försäljningen, enligt ägardatatjänsten Holdings sammanställning. Han har inte sålt några aktier i bolaget sedan bolaget listades på First North våren 2016, enligt samma sammanställning.

"Leovegas är och har alltid varit min passion. Nu kommer jag göra ett antal kompletterande investeringar och behöver därför avyttra en mindre del av mitt innehav", skriver Robin Ramm-Ericsson till Breakit, rapporterar sajten.

Han pekar vidare på privatekonomiska skäl.

"Det finns nog inget absolut rätt tillfälle att göra en transaktion, men om det är möjligt så naturligtvis som nu i anslutning till rapport. Mitt engagemangen i Leovegas förändras ej, jag är fortsatt en av de största ägarna... och har inte för avsikt att sälja fler aktier i närtid", skriver han vidare till Breakit.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -