Onsdagens alla nya aktierekar

Börs MTG och Hexagon finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Investor till behåll från köp. Riktkursen sänks till 438 från 459 kronor. Det framgår av en analys

UBS sänker sin rekommendation för Alfa Laval till neutral från köp. Riktkursen sänks till 210 från 240 kronor. Det framgår av Bloomberg. Aktien backar 1,9 procent på onsdagen till cirka 191:60 kronor.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för JM till sälj från behåll. Riktkursen är 158 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken. JM-aktien handlas ner 2,7 procent till 178:60 kronor på onsdagsförmiddagen.

Carnegie höjer sin rekommendation för Camurus till köp från behåll. Riktkursen sänks till 106 från 110 kronor. Det framgår av en analys.

DNB Markets sänker riktkursen för MTG till 365 kronor från 400 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. MTG handlas ned 0,9 procent till drygt 305 kronor på onsdagsförmiddagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Fabege till köp från behåll. Riktkursen är 143 kronor. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 124:10 kronor på tisdagen.

Deutsche Bank sänker riktkursen för Hexagon till 475 kronor från 580 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Hexagon stängde på 417:30 kronor på tisdagen och aktien har backat med 9 procent de tre senaste månaderna.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Millicom till behåll från köp. Riktkursen höjs till 660 från 640 kronor. Det skriver Bloomberg First Word. Aktien stängde på 619 kronor i Stockholm på tisdagen.

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för Boliden till köp från behåll. Riktkursen höjs till 240 från 225 kronor. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 203:75 kronor på tisdagen.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -