Tisdagens alla nya aktierekar

Börs Garo och Paradox finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

ABG Sundal Collier inleder bevakning av Boozt med rekommendationen köp. Det framgår av en analys. Riktkursen är 90 kronor, att jämföra med kursen på tisdagsförmiddagen om knappt 73 kronor.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Swedish Match till köp från behåll. Riktkursen är fortsättningsvis 510 kronor. Det framgår av Bloomberg. På tisdagsmorgonen handlas aktien till knappt 450 kronor.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Biotage till köp från behåll. Det framgår av Bloomberg.

Carnegie har höjt sin rekommendation för Garo till köp från behåll. Riktkursen sänktes samtidigt till 176 från 182 kronor. Det framgår av en analys från banken.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Beijer Ref till sälj från behåll. Riktkursen är 130 kronor, framgår av en analys.

Carnegie höjer sin rekommendation för Paradox till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 165 kronor. Det framgår av en analys som släpptes på måndagskvällen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Atlas Copco till 251 kronor från 285 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev.

DNB Markets sänker sin rekommendation för Radisson Hospitality till behåll från köp. Riktkursen höjs till 35 från 34 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Arjo till 22 kronor från 20 kronor. Rekommendationen sälj upprepas dock. Det framgår av en analys.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -