Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Kindred och G5 finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Carnegie inleder bevakningen av Starbreeze med rekommendationen behåll. Riktkursen är 9:50 kronor. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets sänker riktkursen för Kindred till 106 kronor från 132 kronor. Rekommendationen öka upprepas. Det framgår av Bloomberg. Kindred handlas kring 89 kronor på torsdagen och aktien har backat med 15 procent de fyra senaste veckorna.

Carnegie inleder bevakning av G5 Entertainment och sätter en köprekommendation på aktien. Carnegies riktkurs ligger på 340 kronor, enligt en analys som släpptes på torsdagsmorgonen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Saab till 515 kronor från 460 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 427:30 kronor på onsdagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för Autoliv till 930 kronor från 1.050 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Autoliv-aktien stängde på drygt 734 kronor på onsdagen och den har backat med 18 procent sedan början av augusti.

Nordea Markets höjer riktkursen för Lundin Petroleum till 360 kronor från 330 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 299:40 kronor på onsdagen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Dustin till köp från behåll. Riktkursen höjs till 100 från 95 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Morgan Stanleys verkstadsfavoriter

Affärsvärlden: Avvakta med H&M

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -