Dagens nya aktierekar

Börs Hexpol och Electrolux finns bland aktierna som fått nya aktierekar. (Uppdateras)

Carnegie sänker sin rekommendation för Hexpol till behåll från köp efter de senaste månadernas starka kursutveckling. Riktkursen höjs dock till 100 kronor från tidigare 95 kronor. Det framgår av en analysuppdatering.

Bank of America Merrill Lynch sänker sin rekommendation för Epiroc till underperform från neutral. Det framgår av ett marknadsbrev.

Bank of America Merrill Lynch höjer sin rekommendation för Electrolux till köp från neutral. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för SSAB till köp från behåll. Riktkursen höjs till 55 från 50 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities sänker riktkursen för Boliden till 300 kronor från 340 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Betsson till behåll från sälj. Riktkursen är alltjämt 61 kronor. Det framgår av en analys.

Exane BNP Paribas höjer sin rekommendation för Autoliv till outperform från underperform. Riktkursen höjs till 126 från 95:10 dollar. Det framgår av Bloomberg. Autoliv stängde på onsdagen på 104:40 dollar.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -