Ericssonlyft, M-tapp och Trumps reträtt

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

HELLRE S ÄN SD. De flesta alliansväljare vill hellre se en samregering med Socialdemokraterna än en ren alliansregering med stöd av Sverigedemokraterna, om alliansen tvingas välja partner efter valet. Men skillnaderna mellan partierna är stora, enligt en mätning från Novus. (Ekot)

TRUMPRETRÄTT. USA:s president Donald Trump har undertecknat en presidentorder för att sätta stopp för separeringen av barn och vuxna vid gränsen mellan USA och Mexiko. (SvD)

M-TAPP. Moderaterna noterar det lägsta stödet sedan Ulf Kristersson tog över som partiledare och får nu lämna över andraplatsen i opinionen till Sverigedemokraterna, enligt en mätning från Ipsos. (DN)

HANDELSBANKEN STÄRKER REGELEFTERLEVNAD. Handelsbanken är i färd med att skapa en ny avdelning för regelefterlevnad i Storbritannien. Åtgärden följer de grava anmärkningar banken i april fick av den brittiska finansinspektionen FCA. (DI)

LYFT FÖR ERICSSON. Ericsson har stigit mer än 26 procent senaste halvåret och sedan Börje Ekholm tog över som vd är uppgången 35 procent. (DI)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -