Facebook slog prognoserna

USA-rapporter Facebook, Ford och AT&T har kommit med sina kvartalsrapporter.

Det sociala nätverket Facebook redovisar ett resultat per aktie på 1:69 dollar för det första kvartalet 2018. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 1:35 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos. Omsättningen var 11,97 miljarder dollar. Väntat här var en omsättning på 11,4 miljarder dollar, enligt Bloombergs prognossammanställning.

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 0:88 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos. Försäljningen var 38 miljarder dollar. Väntat här var en försäljning på 39,4 miljarder dollar, enligt Bloombergs prognossammanställning.

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:43 dollar för det första kvartalet 2018. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 0:41 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos. Försäljningen var 39 miljarder dollar. Väntat här var en försäljning på 37,2 miljarder dollar.

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:15 dollar för det brutna räkenskapsårets andra kvartal. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 1:04 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos. Intäkterna var 730 miljarder dollar. Väntat här var intäkter på 688 miljarder dollar.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -