Dagens nya aktierekar

Börs Latour och Evolution Gaming finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

SEB Equities höjer riktkursen för Oriflame till 450 kronor från 400 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities höjer riktkursen för Evolution Gaming till 720 kronor från 654 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Engelska skolan till minska. Riktkursen är 77 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Camurus till öka. Riktkursen är 113 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Hufvudstaden till köp från behåll. Riktkursen 140 kronor kvarstår. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Kursnedgången i Hufvudstaden inför torsdagens kvartalsrapport får banken att uppgradera aktien.

"Kontorsmarknaden i Stockholm är mycket stark. Vi bedömer dock att de största hyreshöjningarna i de centrala affärsdistrikten ligger bakom oss. Det finns dock kvardröjande effekter från omförhandlingar av äldre hyreskontrakt, vilket har en positiv påverkan på inkomsterna från fastighetsförvaltning och fastighetsvärdena", skriver Kepler Cheuvreux.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Kungsleden till köp från behåll. Riktkursen är 62 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie sänker sin rekommendation för Raysearch till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 135 från 145 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Latour till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 90 från 89 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Hufvudstaden till köp från behåll. Riktkursen är 143 kronor. Det framgår av en analys.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Hufvudstaden till behåll från sälj. Riktkursen sänks till 120 från 130 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

DNB markets har höjt rekommendationen för livekasinobolaget Evolution Gaming till köp från behåll, med upprepad riktkurs på 670 kronor. Det skriver Bloomberg News. Aktien stängde på kursen 557:50 kronor på torsdagen efter en nedgång på drygt 10 procent.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -