Dagens nya aktierekar

Börs Avanza och Sectra finns bland bolagen som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Carnegie sänker sin rekommendation för Castellum till behåll från köp, och höjer samtidigt Fabege till köp från behåll. Riktkursen 145 kronor upprepas för Castellum, medan den höjs från 190 till 200 kronor för Fabege. Det skriver Bloomberg News.

Carnegie sänker sin rekommendation för Avanza till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 380 från 340 kronor. Det framgår av en analys. Senast betalt för Avanza-aktien på fredagsförmiddagen var 421 kronor.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för fastighetsbolaget Balder till sälj från behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 205 från 190 kronor. Det framgår av Bloomberg.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Avanza till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 385 från 345 kronor. Det framgår av en analys.

Pareto Securities tar upp bevakning av Synthetic MR med rekommendationen köp och riktkurs 380 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Pareto Securities tar upp bevakning av Sectra med rekommendation behåll och riktkurs 179 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

DNB Markets höjer riktkursen för Avanza till 500 kronor från 420 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -