Dagens nya aktierekar

Börrs Arjo och Paradox finns bland bolagen som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Carnegie och Nordea har justerat ned riktkursen för NCC-aktien. Carnegie upprepar behåll med ny riktkurs om 180 kronor (200), enligt Bloomberg. Nordea justerar ned riktkursen med 5 kronor till 245 kronor men upprepar köp.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för NCC till köp från behåll. Riktkursen sänks till 191 från 199 kronor. Det skriver Bloomberg News.

UBS höjer riktkursen för Millicom till 525 kronor från 480 kronor. Rekommendationen neutral upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Rovio, mest känt för spelet Angry Birds, avancerar nära 3 procent till 8:70 euro i Helsingfors efter att SEB Equitys inlett bevakning av bolaget med rekommendationen köp. Riktkursen är satt till 14 euro.

Danske Bank inleder bevakning av transplantationsbolaget Xvivo Perfusion med en köprekommendation och en riktkurs på 127 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

JP Morgan inleder bevakning av Arjo, som nyligen knoppades av från medicinteknikbolaget Getinge, med rekommendationen undervikt och riktkursen 20:30 kronor. Det rapporterar Reuters. Arjo stängde på 24:35 kronor på onsdagen som var den andra handelsdagen för aktien.

Spelutvecklaren Paradox Interactive får rekommendationen "behåll" av SEB Equity som inlett bevakning av bolaget och aktien. Det uppger Bloomberg News. SEB sätter riktkursen till 85 kronor. Aktien stängde på 94:50 kronor på onsdagen.

 

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -