Dagens nya aktierekar

Börs Husqvarna och Volvo finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

Carnegie sänker sin rekommendation för Husqvarna till behåll från köp. Riktkursen sänks till 80 från 95 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Husqvarna till köp från behåll. Riktkursen är 90 kronor. Det skriver Bloomberg News.

Nordea Markets höjer riktkursen för Volvo till 190 kronor från 175 kronor och upprepar rekommendationen köp. Det framgår av en analys, efter att Volvo på fredagen presenterat sin rapport. Nordea hänvisar till att Volvo visade en stark orderingång under det tredje kvartalet och Lastbilar ökade marginalen trots fortsatt negativa effekter från flaskhalsar.

"Sammantaget, tror vi att detta bådar gott för en stark resultattillväxt under 2018", skriver Nordea som höjer sitt estimat för Volvos justerade rörelseresultat 2018 med 5 procent.

Samtidigt som Nordea konstaterar att Volvos stoppade försäljningsprocess av Governmental Sales har minskat sannolikheten för en extraordinär utdelning för detta år, tror banken fortfarande på att balansräkningen har ett betydande utrymme för extra återföring till aktieägarna under 2018, heter det i analysen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Betsson till behåll från köp. Riktkursen sänks till 78 från 83 kronor. Det skriver Bloomberg News.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Castellum till behåll från köp. Riktkursen 139 kronor upprepas. Det skriver Bloomberg News.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Husqvarna till behåll från köp. Riktkursen sänks till 83 från 95 kronor. Det framgår av Bloomberg.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Ericsson till sälj från behåll. Riktkursen 45 kronor upprepas. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Ericsson till 45 kronor från 40 kronor. Rekommendationen minska upprepas. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets sänker riktkursen för Betsson till 92:40 kronor från 105 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Betsson föll med 8 procent till drygt 68 kronor efter bolagets rapport i fredags.

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Boliden till outperform från neutral. Riktkursen höjs till 345 från 265 kronor. Det skriver Reuters. Boliden stängde på 297:20 kronor i fredags.

Läs även Börsveckans nya aktieråd

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -