Dagens nya aktierekar

Börs Volvo och Dustin finns bland bolagen som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

JP Morgan sänker riktkursen för Capio till 47:60 kronor från 54:70 kronor. Rekommendationen neutral upprepas. Det skriver Reuters. På torsdagsförmiddagen handlas aktien kring 42 kronor.

Morgan Stanley höjer riktkursen för Atlas Copco till 362 kronor från 343 kronor. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av en analys.

HSBC höjer riktkursen för Volvo till 180 kronor från 170 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det skriver Bloomberg News.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Dustin till 87 kronor från 80 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Dustin stängde på 72 kronor på onsdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Nederman till öka från minska. Riktkursen höjs till 270 från 230 kronor. Det framgår av en analys. Nederman stängde på 243 kronor på onsdagen.

Läs även: Affärsvärldens nya aktieråd

Credit Suisse sänker sin rekommendation för Com Hem till neutral från outperform. Riktkursen om 130 kronor kvarstår. Det framgår av en analys. Credit Suisse hänvisar nedgraderingen till att investmentbankens estimat nu i stort sett ligger i linje med konsensus.

"Utsikterna för bredbandsverksamheten är fortsatt starka, men den synen reflekteras nu i stort i konsensus samtidigt som vi tror att riskerna ökar inom TV", skriver Credit Suisse i analysen. Investmentbanken bedömer vidare att en eventuell sammanslagning med Tele2 verkar vara meningsfull och kan erbjuda möjligheter, men konstaterar samtidigt att man inte har någon insyn i Kinneviks intentioner.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -