Dagens nya aktierekar

Börs Tobii och Ericsson finns blad aktierna som fått nya riktkurser eller rekommedantioner.

Exane BNP Paribas sänker sin rekommendation för Assa Abloy till neutral från outperform. Det skriver Reuters.

Nordea Markets inleder bevakning av Kambi med köp och riktkursen 100 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 72 kronor i fredags, vilket innebär en uppsida på 39 procent.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Ericsson till köp från behåll. Riktkursen är 60 kronor, framgår av en analys.

Barclays Capital höjer riktkursen för Millicom till 500 kronor från 475 kronor. Rekommendationen neutral upprepas. Det skriver Reuters.

Carnegie sänker sin rekommendation för Tobii till behåll från köp. Riktkursen är 50 kronor. Det framgår av Bloomberg, som daterar rekommendationen till 13 oktober (i fredags) och enligt uppgifter till Nyhetsbyrån Direkt skickades rekommendationen ut till kunder på fredagseftermiddagen. Tobii-aktien stängde till kursen 46:20 kronor i fredags, 1,5 procent ned efter har pressats på fredagseftermiddagen något.

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Astra Zeneca till outperform från neutral. Riktkursen höjs till 58 från 48 pund. Det framgår av en analys. Astra Zeneca-aktien stängde på 560:50 kronor i Stockholm i fredags, motsvarande cirka 52 pund.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -