Rapporter under dagen

Börs Dagen bjuder på en rapporter inom bland annat verkstad, telekom och hälsovård. Här är några av siffrorna att hålla koll på.

Hexagon väntas presentera ett resultat före skatt på 194 miljoner euro för årets andra kvartal enligt en sammanställning av tolv analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med 182 miljoner euro motsvarande kvartal i fjol. Prognoserna från och med omsättningen inkluderar jämförelsestörande poster om i genomsnitt -8,7 miljoner euro.

Attendo väntas presentera ett ebita-resultat på 214 miljoner kronor för årets andra kvartal enligt en sammanställning av sex analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med 224 miljoner kronor motsvarande kvartal i fjol.

Indutrade väntas presentera ett ebita-resultat på 453 miljoner kronor för årets andra kvartal enligt en sammanställning av sex analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med 405 miljoner kronor motsvarande kvartal i fjol.

Kindred väntas presentera ett spelöverskott på 161 miljoner brittiska pund för årets andra kvartal enligt en sammanställning av sju analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med 127 miljoner brittiska pund motsvarande kvartal i fjol.

Nokia väntas presentera ett resultat/aktie på -0:01 euro för årets andra kvartal enligt en sammanställning av 21 analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med -0:12 euro motsvarande kvartal i fjol.

Det norska olje- och gasbolaget Statoil väntas presentera ett underliggande rörelseresultat på 2.969 miljoner dollar för årets andra kvartal enligt en sammanställning av fem analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med 913 miljoner dollar motsvarande kvartal i fjol. Prognoserna från och med rörelseresultatet inkluderar jämförelsestörande poster om i genomsnitt -42,5 miljoner dollar.

Det finländska stålbolaget Outokumpu väntas presentera ett resultat före skatt på 125 miljoner euro för årets andra kvartal enligt en sammanställning av nio analytikers prognoser som SME Direkt gjort. Det kan jämföras med -22 miljoner euro motsvarande kvartal i fjol.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -