Dagens rekar

Börs Uppdaterad Förra veckans rapporter har föranlett en del rekommendations- och riktkursförändringar. Fingerprint och CLX hör till aktierna med uppdaterade prognoser.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Fingerprint Cards till 40 kronor från 35 kronor. Rekommendationen öka upprepas. Det framgår av en analys.

Mycket goda tillväxtmöjligheter har växt fram för 2018, skriver banken och hänvisar till nyheten om de förintegrerade sensorerna i fem Qualcomm Snapdragon-plattformar och med lätta jämförelsetal under första halvåret 2017.

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för Swedish Match till köp från behåll. Riktkursen höjs till 325 från 290 kronor. Det framgår av en analys. På fredagen stängde aktien på 302 kronor.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för CLX till minska, från tidigare öka. Riktkursen sänks till 122 från 140 kronor. Det framgår av en analys. CLX stängde på 129:50 kronor i fredags, en nedgång med 4,4 procent, efter rapporten för det andra kvartalet.

SEB Equities höjer riktkursen för Mr Green till 55 kronor från 48 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities höjer sin rekommendation för it-konsulten Tieto till köp, från tidigare behåll. Det skriver Bloomberg First Word. SEB Equities sänker sin rekommendation för SCA till behåll från köp. Det skriver Bloomberg First Word.

SKF-kursen har nu sjunkit förbi Paretos riktkurs 170 kronor, varför rekommendationen höjs till behåll från sälj. Det framgår av analyshusets kommentar till fredagens halvårsrapport från kullagerbolaget.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -