Presentplatta väcker kritik

Nyheter i korthet LO-basen varnar för negativa konsekvenser om frihandelsavtalet mellan Kanada och EU stoppas och ABB:s beslut att ge besökarna på bolagets kapitalmarknadsdag en läsplatta i present väcker kritik. Det är några av dagens nyheter.

LO-ORO FÖR FRIHANDELSAVTAL. LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson varnar för negativa konsekvenser om frihandelsavtalet mellan Kanada och EU stoppas. (DI)

ÅLDERSBEDÖMNING FÅR KLARTECKEN. Statens medicinsk-etiska rådsäger att det är etiskt försvarbart att göra medicinska åldersbedömningar på flyktingar. (SvD)

SUDANFÖRHÖR. Lundin Petroleums ordförande Ian Lundin och bolagets vd är kallade till förhör vid Internationella åklagarkammaren. Förhören är en del av förundersökningen om brott mot folkrätten mellan 1997 till 2003 i Sudan. Troligtvis blir de båda delgivna misstanke om brott. (DI)

IPAD-GATE. ABB:s beslut att ge besökarna på bolagets kapitalmarknadsdag en läsplatta i present väcker kritik och intresse från mututredande organisationer och myndigheter. (DI)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -