Tror på fortsatta prisstegringar

Nyheter i korthet Spekulanter tror att bostadspriserna kommer att fortsätta stiga och det definitiva genombrottet för virtual reality dröjer, men NCC använder i alla fall tekniken. Det är några av dagens nyheter.

OMBYGGNADSSTÖD. Bostadsminister Peter Eriksson vill se på förändringar som gynnar uthyrning av privatbostäder och öppnar för ombyggnadsstöd för byggande av en andra ingång eller extra toalett. (SvD sön)

SKOGSBUD. SCA har fått ett bud på skogsdelen och det är en av anledningarna till att uppdelningen av koncernen skyndades på. (DN lör)

TRE PARTIER VID RD-SPÄRREN. Tre partier balanserar på riksdagsspärren - Miljöpartiet, Kristdemokraterna och Feministiskt initiativ. Alliansen har ett litet försprång mot de rödgröna, i Ipsos nya mätning. (DN lör)

CHRISTER ERICSSON DÖD. Finansmannen Christer Ericsson har hittats död utanför Marstrand. Han försvann under en fisketur tidigare i somras. Han byggde upp koncernen JCE Group som i dag drivs av hans söner. JCE är storägare i den noterade teknikkonsulten Semcon. (DI mån) 

VR-SUCCÉ DRÖJER. Det definitiva genombrottet för virtual reality dröjer, men NCC använder i alla fall tekniken. (DI mån) 

ÅKESSON HOPPAS PÅ M. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson tror att valresultatet 2018 kommer att få Moderaterna att ändra sig och vilja samarbeta med SD. (SvD sön)

DÄMPADE BOPRISER? Spekulanter tror att bostadspriserna kommer att fortsätta stiga, men i långsammare takt än i fjol. (DN lör)

GASLEDNING OROAR LÖFVEN. Planerna på en andra rysk gasledning i östersjön, Nord stream 2, oroar statsminister Stefan Löfven, som vill att frågan ska avgöras på EU-nivå. (DN lör)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -