Anmäls för aggressiv marknadsföring

Nyheter i korthet Spelbolaget Betsson anmäls till konsumentverket och amortering vid köp av nyproducerade bostäder ses som ett hot mot byggprognoserna. Det är några av dagens nyheter.

AMORTERINGSKRAV PÅ NYBYGGT SÄNKER. Banker som kräver amortering vid köp av nyproducerade bostäder är ett hot mot byggprognoserna. Det säger Ola Månsson, vd för Sveriges Byggindustrier. (DI)

SKOTTAR SKYR BREXIT. Med fantasi och god vilja ska det gå att hålla Skottland kvar i EU, sade landets regeringschef Nicola Sturgeon. Bedömare tror att en ny självständighetsomröstning kan vara nära förestående. (DN)

BETSSON KO-ANMÄLS. Antalet spelberoende i Sverige ökar och nu anmäls spelbolaget Betsson till Konsumentverket för aggressiv marknadsföring. (SvD)

VD-PETNING VAR GOD DRÖJ. Initiativet till att sparka Ericssons vd Hans Vestberg togs i praktiken redan i torsdags i förra veckan, fyra dagar innan offentliggörandet. (DI)

BOSTADSPROGNOSER I FARA. Amorteringskrav på nyproduktion och Brexit hotar att välta omkull prognoserna för bostadsbyggandet. (DI)

TELIA MOT MER INNEHÅLL. Telia vill bredda verksamheten med en större andel innehåll. (DI)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -