Stämning mot Stockholmsbörsen

Nyheter i korthet Nasdaq OMX:s nordiska handelsplatser stäms för missbruk av dominans. Och det är dött lopp mellan de politiska blocken i den senaste opinionsmätningen.

Stämning. Konkurrensverket lämnar in stämningsansökan mot Nasdaq OMX:s nordiska handelsplatser, däribland Stockholmsbörsen för missbruk av dominans. (SvD)

Dött lopp. Det är fortfarande dött lopp mellan de politiska blocken enligt DN/Ipsos majmätning. Socialdemokraterna har svårt att locka väljare bland unga och i storstäderna. (DN)

Snabb omröstning. Premiärminister David Cameron vill snabbt lagstifta om en folkomröstning i EU, vilket kan öppna för en omröstning i början av nästa år. (DN)

Stridsfrågor. Investeringar, frihandelsavtal och föräldraförsäkringen är tre områden där Socialdemokraternas partistyrelse kan dra på sig tuff kritik vid helgens kongress. Näringsministern säger nej till investeringsbudget. (DI)

ÖPPNA BANKKONTON. Schweiz och EU har undertecknat ett avtal om automatiskt utbyte av finansiell information som ska börja gälla 2018. (DI)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -