Köpsignal i fastighetsbolag

Teknisk analys Stockholmsbörsen befinner sig en fortsatt stigande trend. Köpsignaler har utlösts i tre aktier. Det handlar bland annat om ett fastighetsbolag.

OMX Stockholm 30

OMXS30 har stigit 0,3 procent under den senaste veckan. Index rör sig fortsatt i en stigande trend och vidare rörelser uppåt är indikerad. Index har brutit motståndet runt 1375 punkter efter konsolideringen sedan februari. En rektangel-formation har gett köpsignal med målkursen 1434 punkter eller högre. Uppsidan är stor utan motstånd och med stöd vid 1375 punkter.

Investtechs rekommendation: Köp

Balder B

Balder ligger i en fin, stigande trend på medellång sikt. Den stigande trenden indikerar att bolaget är inne i en positiv utvecklingsfas och en ökad efterfrågan på aktien finns bland investerare. Det finns ett litet motstånd över dagens nivå, så uppsidan är fortsatt stor. Aktien har brutit det tidigare motståndet vid 83-84 kronor, och finner nu ett stöd på den nivån. Positiv volymutveckling bekräftar utbrottet och stärker utsikterna för aktien.

Investtechs rekommendation: Köp

SCA B

SCA B har givit en köpsignal sett från flera tidigare formationer och befinner sig i en långsiktig, stigande trend. Den senaste formationen signalerar uppgång till 205 kronor eller mer. Det har tidigare funnits många säljare på kurser något över dagens nivå och det är etablerat ett motstånd vid 194 kronor. Detta kan bromsa framtida uppgång på kort sikt, närmaste stödnivå finns kring 176 kronor. Ett utbrott genom motstånden, tyder på ett underskott av säljare och ger upphov till en ny köpsignal. Insiders är generellt positivt inställda till aktien.

Investtechs rekommendation: Köp

Indutrade

Indutrade har brutit upp ur konsolideringsfasen som pågått sedan förra sommaren och triggat en köpsignal. Aktien ligger nu i en stigende trend och en fortsatt positiv utveckling förväntas. Risken finns att investerare väljer att ta hem vinster inför sommaren, detta kan leda till att aktien rekylerar tillbaka till tidigare stöd vid cirka 280 kronor. Insiders är positiva med flera köp under maj.

Investtechs rekommendation: Köp

Vill du veta mer om hur teknisk analys tolkas, klicka här.

INVESTTECH

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -