News55
NEWS55 skriver avtal med digital tillväxtpartner (Cision)

2022-03-31 08:00
News55 AB, som bl a driver sajterna News55, E55, Hälsa55 och arrangerar Seniorevent har tecknat ett nytt avtal med tillväxtpartnern Story Media.

News55 har sedan tidigare samarbetat med Story Media kring annons- och konceptförsäljning för hälsosajten Hälsa55. Nu utökas samarbetet till att även innefatta nyhetssajten News55 och ekonomisajten E55. Avtalet mellan bolagen börjar gälla den första maj 2022 och i samband med detta upphör samarbetet med Cape Media som tidigare har skött den digitala försäljningen på News55:s plattformar.

- Jag är verkligen imponerad av hur Story Media har tagit sig an säljuppdraget på Hälsa55. De har på kort tid byggt en stark offert- och orderstock och deras arbete präglas av hög professionalism och en stor framtidstro. Därför känns det otroligt roligt att vi nu kan fördjupa samarbetet. I och med detta avtal kommer Story Media att bli vår viktigaste säljpartner. Jag vill även passa på att tacka Cape Media och deras duktiga medarbetare för ett mycket fint samarbete, säger Fredrik Lundberg, VD och medgrundare News55 AB.

Story Media är en ledande digital tillväxtpartner, som kombinerar kreativ försäljning med affärs- och produktutveckling. Varje år hjälper bolaget närmare 1000 nordiska bolag med sin digitala marknadsföring.

- Vi har följt News55 under en längre tid och efter att vi fått fördjupa oss i både produkt och affär i och med lanseringen av Hälsa55 insåg vi att det fanns en möjlighet att bredda vårt värderbjudande med en extremt attraktiv målgrupp som många av våra kunder idag vill nå. Efter den lyckade starten med Hälsa55-vertikalen ser vi det som en självklarhet att utveckla samarbetet genom att hantera hela News55-portföljen, där vi dessutom kan använda vår expertis inom natives för att ta affären till nästa nivå, säger Ehsan Zahedi, VD Story Media.


News55 - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -