På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

eEducation Albert
Inbjudan till presentation av Alberts bokslutskommuniké 2021 samt presentation vid Börsveckans Småbolagsdag (MFN)

2022-02-18 10:00

eEducation Albert AB (publ) publicerar sin bokslutskommuniké för 2021 den 24 februari kl. 07.30. Samma dag kl. 11.30 hålls en presentation av rapporten som kan följas via webcast och telefon.

Från Albert medverkar grundarna Arta Mandegari och Salman Eskandari samt CFO Martin Dahlgren. Presentationen sker på engelska och avslutas med en frågesession.

Länk till webcast: https://www.finwire.tv/webcast/albert/q4-presentation-2021/

Börsveckans Småbolagsdag
Den 23 februari kl. 08.00 håller Arta Mandegari, Salman Eskandari och Martin Dahlgren även en digital presentation på Börsveckans Småbolagsdag. Presentationen hålls på svenska och följs av en frågesession som modereras av Lars Frick från Börsveckan. För mer information samt länk till presentationen, se: https://financialhearings.com/event/13982

För mer information, vänligen kontakta:

Martin Dahlgren, Finanschef
Telefon: +46 (0)73 909 26 31
E-post: martin@hejalbert.se

Om eEducation Albert AB (publ)

Albert är barnens digitala lärare som sedan starten 2016 har hjälpt över 275 000 familjer med läxläsning via mobila enheter. Alberts appar riktar sig till yngre (3-9 år) och äldre barn (10-16 år) och omfattar skolämnen som Matematik, Geografi, Programmering och Läsa & skriva. Albert startades 2016 av två vänner i Göteborg med ett tydligt mål – att demokratisera kunskap genom teknologi – och det är vad som driver oss än idag. Albert är noterat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn ALBERT. Bolagets certified adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se, +46 (0) 8528 00 399.

www.investors.hejalbert.se 


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

eEducation Albert - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -