ZignSec
KOMMUNIKÉ FRÅN EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ZIGNSEC AB (PUBL) (MFN)

2021-06-28 12:50

Extra bolagsstämma i ZignSec AB (publ) (”Bolaget”) ägde rum idag den 28 juni 2021. Mot bakgrund av den extraordinära situation som råder till följd av covid-19-pandemin genomfördes stämman med enbart poströstning, utan fysiskt deltagande. Stämman beslutade med erforderlig majoritet i enlighet med nedan huvudsakliga beslut:

Godkännande av styrelsens beslut om riktad nyemission av aktier

Stämman beslutade att godkänna styrelsens beslut från den 10 juni 2021 om riktad nyemission av 57 142 aktier till en teckningskurs om 21 kronor per aktie. Rätten att teckna aktier i nyemissionen tillkom Bolagets styrelseledamöter Marie-Louise Gefwert och Eric Wallin.

Efter registrering av nyemissionen kommer Bolagets totala aktiekapital att uppgå till 2 264,55 kronor fördelat på 29 722 150 aktier. Utspädningen för befintliga aktieägare uppgår till ca 0,19 procent.

Beslut om emissionsbemyndigande

Stämman beslutade att bemyndiga styrelsen att – vid ett eller flera tillfällen och längst intill nästkommande årsstämma – besluta om att öka Bolagets aktiekapital genom nyemission av aktier samt att emittera teckningsoptioner och konvertibler. Detta bemyndigande ersätter det bemyndigande som styrelsen erhöll vid årsstämman den 26 maj 2021. Enligt det nya bemyndigandet får emissioner utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt får ske i sådan utsträckning som är tillåten enligt vid var tid gällande bolagsordning. Det totala antalet aktier som omfattas av emissioner med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt får efter emissionerna motsvara en sammanlagd utspädning om högst tjugo (20) procent av aktierna i Bolaget vid tidpunkten för extra bolagsstämman den 28 juni 2021 inklusive de 4 109 094 aktier som Bolaget avser att emittera i form av vederlagsaktier till säljarna av Web Shield Ltd.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Timm Schneider, VD

Tel: +46 8 121 541 39

timm.schneider@zignsec.com

Om oss

ZignSec AB (publ) är ett RegTech-bolag som utvecklar och driver en teknisk plattform som samlar olika typer av ID-verifieringsmetoder på en plats. Metoderna används av företag för att på ett säkert och snabbt sätt identifiera onlinekunder i realtid. Bolagets kunder återfinns inom ett flertal branscher där identifiering är viktigt, med störst koncentration inom finansiella tjänster och annan reglerad verksamhet.

Nasdaq First North Ticker Symbol: ZIGN

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

ZignSec - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -