Adverty AB
Adverty AB meddelar utfall av teckning i incitamentsprogram 2021/2024 (Cision)

2021-06-23 07:48
Adverty AB (publ) (”Adverty” eller ”Bolaget”) meddelar idag utfallet av teckningen av optioner i det incitamentsprogram som godkändes av bolagstämman den 10 juni i år. Programmet gav ledande befattningshavare, nyckelpersoner och övrig personal möjlighet att teckna optioner som berättigar till köp av aktier efter tre år. Samtliga teckningsoptioner tecknades.

Bolagsstämman i Adverty beslutade om emission av teckningsoptioner och införandet av ett långsiktigt incitamentsprogram (2021/2024) i bolaget. Varje teckningsoption ger rätt att under påkallandeperioden teckna en aktie i bolaget till teckningskursen 20 kronor. Påkallandeperioden för teckning av aktier är från och med den 1 juli 2024. Totalt tecknades 1 140 000 optioner (100% av programmet) vilket motsvarar cirka 5% utspädning vid utnyttjande av samtliga optioner.

”Det gläder mig att så många inom Adverty delar denna starka framtidstro för bolaget. Adverty är bara i början av sin tillväxtfas och detta incitamentsprogram ger vår personal ytterligare drivkraft att kämpa och prestera ännu bättre”, säger Anders Rössel, CFO Adverty.

Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom ovanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Advertys nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Rössel, CFO
Telefon: +46 70 867 00 20
E-post: ar@adverty.com

Denna information är sådan information som Adverty AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 juni 2021.

Corpura Fondkommission AB, tel. nr. +46 (0)722 52 34 51, är bolagets mentor på NGM Nordic SME.

Om Adverty
Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande och patenterade annonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa In-Play™ och In-Menu™ annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London, New York, Madrid, Helsingfors, St Petersburg och Lviv. Mer information på www.adverty.com.


Adverty - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -