Checkin.com Group
Checkin.com Group adderar plattformar till bolagets distributionsstrategi, mjukvaran nu tillgänglig för 60+ nya varumärken genom integration med ledande B2B-leverantör (Cision)

2021-06-22 10:00
Techbolaget Checkin.com Group (STO:CHECK), som förändrar hur människor över hela världen checkar in till tjänster på nätet, adderar plattformar till sin distributionsstrategi. Bolagets mjukvara för checkins är nu tillgänglig för 60+ nya varumärken, vilket möjliggör förbättrad onboarding och anpassning till lokala regleringar, genom integration med Aspire Globals (STO:ASPIRE) B2B-plattform för iGaming. Checkin.com Groups ambition är att kontinuerligt identifiera och addera andra relevanta plattformar för att ytterligare stärka bolagets tillväxt.

Checkin.com erbjuder alla bolag på Aspire Globals B2B-plattform sin SaaS-teknologi som ökar konvertering genom att optimera onboardingupplevelsen för användare. Mjukvaran kombinerar flera UX-system, datakällor och identifieringsmetoder för att erbjuda den bästa lösningen oavsett region eller enhet. Den datadrivna teknologin löser både förbättrad konvertering av nya användare och garanterar identifiering och lokal regelefterlevnad på varje marknad. 

- Vi har haft ett bra inflöde av nya kunder under de senaste månaderna, och när vi nu lägger till plattformar till vår distributionsstrategi tror vi att vi kommer öka säljtakten ytterligare. Vi bygger bolaget långsiktigt och tror att plattformar kommer att bidra till vår tillväxt under de kommande åren. Aspire Global har etablerat sig som en av de ledande leverantörerna av plattformar inom iGaming och har sedan länge haft fokus på innovation och att ligga i teknisk framkant. Vi är riktigt taggade över möjligheten att få arbeta tillsammans med alla varumärken på deras plattform, kommenterar Andreas Thim, vice vd på Checkin.com Group. 

Aspire Global är aktiva på 30 reglerade marknader globalt, inklusive USA, Afrika, Europa och Latinamerika, och bolagets plattform är certifierad på 22 marknader. 

- Checkin.coms teknologi effektiviserar onboardingprocessen för nya spelare betydligt samtidigt som den säkerställer full regelefterlevnad över många marknader. Att integrera deras lösning på vår plattform ger många fördelar, inte minst för våra operatörer genom att öka deras konvertering av användare. Samarbetet med Checkin.com stärker vår status som leverantör av den kompletta iGaming-lösningen, kommenterar Yoel Zuckerberg, VP Product på Aspire Global.

Att identifiera ytterligare relevanta plattformar kommer sannolikt vara en bidragande faktor i Checkin.com Groups distributionsstrategi framöver.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Köpniwsky, Head of Communications, Checkin.com Group, press@checkin.com

Om Checkin.com Group¨

Den första raden kod för Checkin.coms mjukvara skrevs 2017. Företagets målsättning har varit tydlig sedan dess, att etablera en ny standard för checkins på internet. Bolagets SaaS-mjukvara kombinerar flertalet UX-system, datakällor och identitetslösningar för att omgående skapa den optimala checkinupplevelsen för varje användare. Checkin.com Group har sitt huvudkontor i Stockholm, men arbetar och rekryterar globalt för att ha tillgång till de bästa talangerna i världen.

Checkin.com Groups aktie är sedan 2021 listad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn CHECK. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser och nås på 08-463 83 00 eller via email: certifiedadviser@penser.se. Mer information om bolaget finns på: https://group.checkin.com/investors/
 


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -