På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

EatGood Sweden AB
MAFSI-återförsäljare, region 20 i USA signad– täcker sju delstater (Cision)

2021-05-07 10:56

Eatgood har via vår distributör, HB Specialty Foods i USA, signat ytterligare en stor MAFSI-återförsäljare, avseende region 20. Finn mer info på www.mafsi.org om delstaterna och områdena som ingår i respektive region, där region 20 omfattar 7 delstater i USA, New Mexico, Colorado, Utah, Wyoming, Montana, Idaho, Arizona inkluderandes El Paso i Texas. Med denna nya regionen så täcker vi c:a 34 delstater, motsvarandes 68% av delstaterna. USA ligger bra till med deras vaccinationsprogram och de har redan säkrat upp doser till hela befolkningen. Detta innebär att de redan öppnar upp samhället tidigare än vad som sker exemplevis i Europa och ett nytt datum för en mer allmän öppning är den 4 juli. I spåren av Covid-19 så syns också trenden mot mer hälsosam och bättre mat då Covid-19 haft mer effekt och farliga symptom i kombination med övervikt, fetma och diabetes. Detta gynnar Eatgood och Lightfry då bolaget märker av en tilltagande aktivitet i och på USA-marknaden. Genom MAFSI gruppen och signade återförsäljare får vi tillgång till 100-tals säljare ute på fältet hos kunderna som säljer och marknadsför Lightfry aktivt. MAFSI representanter för restaurangutrustningsmarknaden är en mycket viktig nyckel till marknaden då MAFSI reps är mellanledet mellan producent/distributör och slutanvändare. MAFSI sköter införsäljning, kundkontakter, har marknadskännedom, sköter installationer, utför service och kanske viktigaste av allt – de har direktkontakter med alla kunder från den mindre restaurangen till alla de stor kedjekunderna. Nu har Eatgood hamnat helt rätt med Lightfry i kanaler som har betydelse och som är traditionellt vedertagna att gå, för restaurangutrustningsproducenter. Posititionerna har satts under 2020 och nu är det dags att se resultatet av ett långsiktigt positioneringsarbete, under 2021, med försäljning som resultat. Intresse från marknaden för Lightfry – Air Fry Technology/luftfritering, finns definitivt!

MAFSI – en god kombination med en ny hemsida för USA – www.lightfryusa.com

Med en historia som sträcker sig nästan 70 år tillbaka i tiden så är MAFSI en organisation att räkna med.

MAFSI består av 270+ representanter i de olika regionerna, representerar mer än 220 tillverkare av restaurangutrustning och har 2400 medlemmar. MAFSI har en betydande del av den 13 miljarder US Dollar stora marknaden för restaurangutrustning, möbler, förbrukningsartiklar samt övrig utrustning för restaurangändamål. Få tillgång till en säljkår av denna storleken är ett stort steg framåt för att placera Lightfry på kartan. Parallellt med flertalet signade MAFSI reps så blir hemsidan www.lightfryusa.com allt viktigare för att agera plattform för kunder och MAFSI återförsäljarna i kontakt med kunderna för att få lätt tillgång till relevant information inför beslut om köp etc. På denna hemsida finns det gott om förslag och inställningar för olika matprodukter, det finns filmer om hur att hantera Lightfry, hur Lightfry fungerar med dess processteknik, men även länkar för att komma åt reservdelar samt kanske något av det viktigaste, kontaktuppgifter till säljarna inom MAFSI organisationen och dess regioner samt mycket, mycket mer!

”Detta är riktigt kul och spännande och ett stort steg framåt för Lightfry och Eatgoods fortsatta resa inom restaurangutrustningsindustrin. Vi fortsätter dock arbetet med att signa fler MAFSI reps under året 2021 för att täcka ett större område i Nordamerika. För varje steg och ny position vi tar på marknaden så ligger Lightfry allt mer rätt i tiden med värden som hälsa, hållbarhet, matkvalitet, miljö, säkerhet, bättre ekonomi etc – säger Henrik Önnermark, VD på Eatgood Sweden AB”

Denna information är sådan information som EatGood Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedan stående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 maj 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Önnermark, VD EatGood Sweden AB
Telefon: 0736-87 21 26
E-post:
henrik@eatgood.se

Kort om EatGood

EatGood Sweden AB har utvecklat Lightfry-ugnen för att tillaga mat så som pommes frites utan frityrolja, vilket påverkar arbetsmiljön positivt för de som arbetar i restaurangköken men framförallt ger betydligt nyttigare mat för konsumenterna. Utöver att replikera fritering med olja så kan Lightfry ångkoka, grilla, rosta och torka råvaror som skapar oändliga möjligheter. EatGood står inför en kommande expansion av verksamheten med möjlighet till försäljning på en internationell marknad till ett antal större kunder inom snabbmatsbranschen och restaurangbranschen samt andra matställen så som skolor, sjukhus, och personalmatsalar


EatGood - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -