På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

ChemoTech
Scandinavian ChemoTech AB - Valberedningens förslag på styrelse inför årsstämman 2021 (Cision)

2021-03-08 10:00
Valberedningen har bestått av Johan Wennerholm, Göran Hellers samt Tommy Thunell

Valberedningen föreslår nyval av Martin Jerndal samt omval av Robin Sukhia, Bengt Engström, Rolf Ehrnström, Lars Hedbys och Mohan Frick.

Martin Jerndal, (1975) har en civilekonomexamen från Lunds universitet och har arbetat över 20 år inom finansbranschen. Inriktningen inom finansbranschen har varit handel och riskhantering av företagsobligationer, statsobligationer samt derivat. Martin var tidigare styrelseledamot men valde att kliva av då regelverken från finansbranschen blev för omfattande. Idag arbetar Martin med familjens bolag och är verksam inom fastigheter och finans. Martin med familj äger idag sammanlagt 582 467 B-aktier i Scandinavian ChemoTech.

Vidare föreslås omval av Lars Hedbys som styrelseordförande.

Det är mycket glädjande att Martins Jerndal, som har deltagit i bolagets samtliga emissioner sedan bolaget blev publikt, nu åter har möjlighet att ta plats i bolagets styrelse. Martins långsiktiga intresse i bolaget och hans mångåriga kompetens ifrån Bank- och Finansmarknaden är mycket värdefullt för bolagets framtida relationer med institutionella investerare.” – säger Mohan Frick, VD

Valberedningens övriga förslag, bland annat avseende val av stämmoordföranden, arvoden för styrelse och revisor samt val av revisor, kommer att publiceras på hemsidan samt offentliggöras i kallelsen till årsstämman.

Scandinavian ChemoTech’s årsstämma kommer att hållas den 24 maj 2021.


Scandinavian ChemoTech B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -