På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Xbrane Biopharma
Möt Xbrane på Börsveckans Digitala Småbolagsdag (MFN)

2021-02-23 11:00

Xbrane Biopharma AB (publ) ("Xbrane" eller "Bolaget”), representerad av Martin Åmark, VD, presenterar på Småbolagsdagen den 24 februari 2021. Följ presentationen kring Xbrane’s utveckling med fokus på den närstående fas III datans resultat från biosimilarkandidaten Xlucane. Presentationen kommer även beröra uppdaterade planer för ansökan om marknadsgodkännande.

Tid: 24 februari kl. 08.00 – 13.10
Platswww.financialhearings.com  
Tid och länk till Xbrane´s presentation: kl 10.40, https://tv.streamfabriken.com/2021-02-24-xbrane-biopharma

Småbolagsdagen är ett samarbete mellan Financial Hearings och Börsveckan. Bolagen presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av Lars Frick analytiker på Börsveckan.

Kontakter

Martin Åmark, VD
M: +46 (0) 763-093 777
E: martin.amark@xbrane.com

Anette Lindqvist, CFO / IR
M: +46 (0) 763 256 090
E: anette.lindqvist@xbrane.com

Om oss

Xbrane Biopharma AB utvecklar biologiska läkemedel baserat på en patenterad plattformsteknologi som ger signifikant lägre produktionskostnad jämfört med konkurrerande system. Xbranes ledande produktkandidat Xlucane är en biosimilar på originalläkemedlet Lucentis®, som adresserar marknaden för oftalmiska VEGFa-hämmare som uppgår till 106 miljarder SEK. Xlucane är i fas III och förväntas erhålla marknadsgodkännande i mitten av 2022. Xbrane har ytterligare tre biosimilarer i sin pipeline som adresserar en marknad om 100 miljarder SEK i originalprodukternas försäljning. Xbranes huvudkontor ligger i Solna strax utanför Stockholm. Xbrane är noterat på Nasdaq Stockholm under kortnamnet XBRANE. För mer information besök www.xbrane.com.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Xbrane Biopharma - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -