På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Dalsspira
Dalsspira producerar till Svenska Hamburgare (Cision)

2021-02-23 09:55
Från och med februari 2021 kommer Dalsspira att producera grillost åt Svenska Hamburgare AB. Osten kommer att tillföra marknaden en helt ny produkt genom att säljas styckfryst i flerpack. Grillosten blir därmed ännu mer användarvänlig och risken för onödigt svinn minimeras – något som är till för nytta för både restauranger och offentliga kök men även för de mindre privata hushållen.

Osten kommer att ingå i Svenska Hamburgare AB’s nya satsning på helsvenska VEGO-produkter och säljas via Svenska Hamburgare AB till dagligvaruhandel, restauranger och andra storhushåll. Volymen är svår att uttala sig om då det är en helt ny produkt för Svenska Hamburgare AB men färdiga försäljningskanaler finns upparbetade till Ica, Coop och Food Service.

”Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med Dalsspira mejeri, att vi tillsammans kan nå ut med nya högkvalitativa varor med helsvenskt ursprung, är fantastiskt. Som specialister på frysta varor har vi äntligen hittat en samarbetspartner som kan infria våra högt ställda krav på säkerhet och kvalité”, säger Carl-Otto Eriksson, VD Svenska Hamburgare AB.

”Det känns riktigt spännande att återigen få vara med och lansera en ny produkt på marknaden som dessutom kompletterar vår egna Grillostförsäljning”, säger Malin Jakobsson, VD Dalsspira mejeri.

 

Om Svenska Hamburgare AB

Sävsjöbaserade Svenska Hamburgare AB är en etablerad aktör på svenska
livsmedelsmarknaden. Företaget producerar och levererar framför allt
hamburgare till alla typer av storkök, och den populära 20-packstuben med
högkvalitativa frysta hamburgare, är en storsäljare i butikskedjornas ordinarie sortiment. Vår
ambition är att kunna erbjuda alla konsumenter välsmakande produkter baserade på rena,
svenska råvaror – såväl köttråvara som gröda.


Dalsspira Mejeri - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -