Shortcut Media AB
Bond Street Film producerar lanseringsfilmer och trailers för Discovery Networks Norway höstkampanj (Cision)

2020-08-20 09:52
Discovery Networks Norway har lanserat kampanj för sin hösttablå för TVNorge och Dplay. Lanseringen av höstens program är ett av årets viktigaste evenemang för Discovery. Bond Street Film har ansvarat för produktion av lanseringsfilm och trailers till hösttablån.   

Discovery Networks Norway brukar vanligtvis ha stor lanseringsfest när de släpper sina höst- och vårtablåer, men i höst har man i stället valt att ställa in festen på grund av coronapandemin. Det ger lanseringsfilmen en än viktigare roll än tidigare, när Discovery Networks Norway i höst nu presenterar sin tablå enbart digitalt. Bland programmen som lanseras finns succéformat som Alle mot alle, MasterChef Norge, Top Gear Norge och Første date.

Bond Street Film har producerat filmerna för tablålanseringar av TVNorge och Dplay under de senaste åren. Kampanjarbetet har utförts under det tredje kvartalet och innefattar förutom innehåll till lansering även flera trailers till både digitala och traditionella kanaler. Budgeten för projektet är konfidentiell av kommersiella skäl.

– Det är alltid en fröjd att arbeta med Discovery Networks Norway. De har fullt fokus på vad produkten ska uppnå och de går igång på Bond Streets kreativa lösningar. Mycket inspirerande, säger Attis Gabrielsson, kreativt ansvarig för lanseringsfilmen.

Om Bond Street Film

Bond Street Film producerar bl.a. reklamfilm, beställningsfilm, 3d-animation och visuella effekter, trailers, utbildningsfilm och promotion-material. Bond Street är en av de ledande leverantörerna av film till offentlig sektor i Sverige och har därmed lång erfarenhet inom segmentet. Det är också ett av Sveriges mest prisbelönta filmproduktionsbolag och har de senaste åren sammanlagt vunnit 16 priser i fyra internationella och svenska tävlingar. Sen januari 2020 bedrivs även varumärkena Shortcut Produktion och Frost Studio inom ramen för Bond Street Film Stockholm AB.

Om Shortcut Media Group

Shortcut Media Group är en av Sveriges ledande, oberoende samt mest prisbelönta produktionsgrupper och producerar bl.a. reklam- och företagsfilm, trailers, utbildningsfilm, animerad film, promos, livesändningar samt tillhandahåller postproduktion. Gruppen består av varumärkena Bond Street Film, Oddway Film, Shortcut Produktion och Frost Studio. Mer information finns på www.shortcutmedia.se.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Lars Bilk

VD

Bond Street Film

lars@bondstreet.se

Tel: 070-720 62 63

Denna information är sådan som Shortcut Media AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 augusti 2020.


Shortcut Media - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -