Tangiamo Touch Technology AB
Första leverans till Online (Cision)

2020-08-04 12:00

Tangiamo har den här veckan levererat de första två ADR systemen till Onlinekunderna Amber Studios och Playtech. Under tiden från order till leverans har förfrågningar om ett utökat ADR system kommit från samma kunder, vilket Tangiamo kommer utveckla och börja leverera efter sommaren.

Tangiamo har på kort tid tagit ett kliv in på Onlinemarknaden. I slutet av maj ingicks partnerskap med Abbiati för försäljning mot Online, utvecklat en ny produkt, fått order och nu levererat de första enheterna.

Playtech plc är världens största aktör inom online gaming mjukvara och är etablerande inom alla delar av spelindustrin, online och landbaserat. Bolaget grundades 1999 i Estland och har idag ca 6 000 anställda i 19 länder.

Amber Studios med säte i Riga, Lettland, är en klassisk spelstudio med ca 250 anställda som levererar Online gaming för Roulette, tärnings- och kortspel.

Generic ADR är en tärningsshaker med automatisk identifiering av utfallet. Produkten används som delsystem i spelbord och onlineapplikationer.

För mer information
Vänligen kontakta:

Linh Thai, CEO
linh.thai@tangiamo.com

Harald Börsholm, COO
harald.borsholm@tangiamo.com

Office
info@tangiamo.com
+46 31 51 57 30

Tangiamo i korthet
Tangiamo Touch Technology AB (publ) är ett svenskt företag med säte i Göteborg. Bolaget noterades 2017 på Nasdaq First North Growth Market och arbetar främst med tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming. Bolaget har patent på en rad områden inom både touch teknologi och visuell identifiering. Bolagets produkter finns installerade på kasinon, spelhallar och kryssningsfartyg i mer än 30 länder. Mer information om verksamheten finns på www.tangiamo.se. Bolagets aktie (TANGI) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm, email. ca@gwkapital.se, tel. 08-503 000 50.


Tangiamo Touch Technology - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -