Sensys Gatso Group AB
Sensys Gatso har erhållit ett tilldelningsbeslut för rödljus- och mobila hastighetssystem i Malaysia värt 14 miljoner kronor (Cision)

2020-07-10 13:47
Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sin malaysiska partner erhållit ett tilldelningsbeslut för att förse den malaysiska regeringen med trafiksäkerhetssystem och tjänster de kommande två åren. Sensys Gatso erhöll samtidigt den första ordern, för den första leveransen bestående av fordonsmonterade system för hastighetsövervakning, motsvarande 1,8 miljoner kronor. De fordonsmonterade systemen kommer att installeras under Q4, 2020.

Den malaysiska regeringen har letat efter nya innovativa lösningar för att förbättra trafiksäkerheten och förbättra bevismaterialet för brott mot rödljuskörningar och har valt Sensys Gatsos system. Avtalet inkluderar även leverans, installation och service av rödljussystem, vilket är huvuddelen av kontraktets värde. Rödljussystemen kommer att installeras 2021 och kommer att ersätta konkurrenters system.

”Vi är glada över att introducera Sensys Gatsos trafiksäkerhetslösningar till för oss en ny kund. Vi ser fram emot att stödja Royal Malaysia Police i deras mål att göra de malaysiska vägarna säkrare. Detta är också en möjlighet att tillhandahålla modern teknik för rödljusövervakning i syfte att ersätta befintlig utrustning”, säger Stefan Svenningsson, Senior Sales Manager, Sensys Gatso.

 

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 10 juli, 2020 kl. 13.45.


Sensys Gatso Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -