På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Cabonline Group AB
Flygtaxi tecknar avtal med SJ Norge (Cision)

2020-06-18 08:00
Den 8 juni började SJ trafikera sju tågsträckor i Norge. Nu står det klart att Flygtaxi Norge som ensam leverantör tecknat avtal med SJ Norge avseende personaltransporter till och från dessa tågstationer.

Avtalet löper över två år med möjlighet till förlängning, och startar nu i juni 2020. Genom avtalet underlättas bokning, taxiåkande och redovisning av taxiresor i tjänsten för tågpersonalen. Bokningarna sker genom Flygtaxis app och tjänsteresorna redovisas direkt till företaget.- 

- Vi vill göra tjänsteresande så enkelt och smidigt som möjligt för företag och anställda, och är glada över förtroendet och att utöka vårt erbjudande till den norska marknaden genom avtalet med SJ Norge, säger Peter Viinapuu, koncernchef Cabonline Group.

Avtalet avser även taxiresor vid planerade stopp i tågtrafiken, exempelvis för underhåll och vid oförutsedda incidenter, i nära samarbete med bussbolaget Nobina.

- Samarbetet med Flygtaxi innebär att vi förenklar vardagen för vår tågpersonal samtidigt som vi kan hålla en hög service gentemot våra resenärer även vid särskilda händelser, säger Sverre Høven, VD SJ Norge.
 

Flygtaxi Sverige AB startade 1988 och underlättar resande till och från nordiska flygplatser och tågstationer för fler än 10 000 företag. Flygtaxi och Flygtaxi Norge är en del av Cabonline Group.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -