På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

JonDeTech
JonDeTech: Vd Per Lindeberg berättar om JonDeTech och samarbetet med OFILM på Redeye Digital Investment Forum idag (beQuoted)

2020-04-16 08:45
VD PER LINDEBERG BERÄTTAR OM JONDETECH OCH SAMARBETET MED OFILM PÅ REDEYE DIGITAL INVESTMENT FORUM IDAG Idag, den 16 april, kommer JonDeTechs vd Per Lindeberg att presentera bolaget vid Redeye Digital Investor Forum kl. 16.00. Presentationen kommer att ha ett stort fokus på bolagets Go-To-Market-strategi och det nyligen presenterade samarbetet med OFILM som är en "game-changer" för bolaget. Eventet streamas enbart och kan följas via: https://www.redeye.se/live/digital-16-april https://www.redeye.se/live/digital-16-april Läs gärna gårdagens pressmeddelande om samarbetet med OFILM: https://www.jondetech.se/nyheter/pressmeddelanden/jondetech-och-kinesiska-ofilm-inleder-samarbete-inom-produkt-76062 https://www.jondetech.se/nyheter/pressmeddelanden/jondetech-och-kinesiska-ofilm-inleder-samarbete-inom-produkt-76062 För mer information, kontakta: Per Lindeberg, vd JonDeTech, mejl: per.lindeberg@jondetech.se mailto:per.lindeberg@jondetech.se Följande dokument kan hämtas från beQuoted 2020-04-16-PM-PL-Redeye-Digital-Investor-Forum.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=28806 Om JonDeTech JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, certifiedadviser@redeye.se, https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se http://www.jondetech.se/ eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8 http://www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8 .

JonDeTech Sensors - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -