På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Vertiseit
Styrelsen i Vertiseit drar tillbaka förslag om utdelning inför årsstämman (MFN)

2020-03-24 17:39

Givet den extraordinära situation som råder med anledning av spridningen av coronaviruset drar styrelsen i Vertiseit tillbaka sitt förslag om utdelning.

Samhället och näringslivet upplever just nu stora påfrestningar och osäkerhet med anledning av den pågående spridningen av coronaviruset. Vertiseit är specialiserade på digitala lösningar för det fysiska kundmötet. På kundlistan återfinns drygt 200 varumärken, verksamma inom ett stort antal branscher. Från fastighet och automotive till upplevelseindustri, sällanköp och dagligvaruhandel.

Många av bolagets kunder genomgår just nu en mycket svår tid, där många vittnar om en stor påverkan på verksamheten. Vertiseit står väl rustade för att kunna hantera den uppkomna situationen, även om denna skulle bli långvarig. Bolagets affärsmodell, med en stor andel återkommande intäkter och en stark nettokassa, möjliggör för bolaget att agera långsiktigt.

Mot bakgrund av den stora osäkerhet som råder bedömer bolagets styrelse att det är i aktieägarnas intresse att ytterligare förstärka bolagets redan starka finansiella ställning. Styrelsen föreslår därför att årsstämman beslutar om att ingen utdelning lämnas.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Vertiseit B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -