Oboya B
Oboya utser Per-Anders Östby till Director EMEA (GlobeNewswire)

2018-08-01 10:00

Oboya Horticulture Industries AB (publ) har idag utsetts Per-Anders Östby i den nya rollen Director EMEA.

 

Som ett led i att stärka den befintliga organisationen och fördela arbetet geografiskt inom bolaget har ledningen beslutat att forma en ny roll men ansvar för Oboyas verksamhet i EMEA (Europe, Middle East & Africa).

 

Per-Anders Östby tillträder den nya rollen idag, 1 augusti 2018, ingår i koncernlednings-gruppen och rapporterar till CEO Robert Wu.

 

"Oboya är ett spännande bolag som verkar i en fragmenterad bransch med intressanta möjligheter till både expansion och konsolidering. Med min erfarenhet inom internationella affärer och att bygga verksamhet i olika geografiska regioner så ser jag möjlighet att bidra till den tillväxtresa som Oboya påbörjat. Jag ser fram emot att få lära känna teamet och att få möjlighet att skapa förutsättningar för fortsatt hög tillväxt i bolaget", säger Per-Anders Östby.

 

"Eftersom vi befinner oss i en stark tillväxtfas som kräver hög närvaro i våra marknader så organiserar vi nu arbetet i två geografier; Asia och EMEA. Per-Anders Östby kommer med sitt ledarskap och med sin breda affärsbakgrund bidra till att skapa förutsättningarna för fortsatt stark tillväxt inom EMEA regionen", säger Robert Wu, CEO för Oboya Horticulture Industries AB (publ).

 

Erik Penser Bank är Oboyas Certified Adviser på Nasdaq First North.

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Robert Wu, VD Oboya Horticulture Industries AB (publ)

 

Tel: + 86 159 6983 5999

E-post: robert.wu@oboya.cc

Hemsida: www.oboya.se

 

Denna information är sådan information som Oboya Horticulture Industries AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 aug 2018 kl. 10.00.

 

Om Oboya Horticulture Industries AB

 

Oboya Horticulture har som mål att utvecklas till en världsledande totalleverantör inom dagliga förbrukningsvaror och logistikprodukter till odlingsindustrin samt konsumentprodukter för hemmaodling och inomhusmiljö. Produktion sker i fabriker i Kina, Vietnam, Polen, Danmark och Kenya. Mer information om bolaget finns på www.oboya.se.



This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Oboya Horticulture Industries AB via Globenewswire


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -