Hoylu
Hoylu AB: Hoylu vinner offentlig upphandling och mottar order till flera högre lärosäten i Förenade Arabemiraten. (GlobeNewswire)

2017-11-15 08:30

Malmö den 15 november 2017-Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för företag, meddelade idag att dem mottagit en order för 3 campus i Förenade Arabemiraten på 5 miljoner kronor i fjärde kvartalet med ett framtida prospekt gällande 11 ytterligare campus under 2018 med ett uppskattat ordervärde på 15 miljoner kronor. Köpet kommer att medföra stora projektorväggar i kombination med Hoylu Software Suite till högskolor i hela regionen och kommer att ge nya samarbetsmöjligheter för både lärare och studenter.

Ordern representerar det senaste inom en fortsatt expansion av Hoylus produkter och tjänster inom den globala utbildningssektorn. Hoylus programvara för utbildningssektorn kan nås i klassrummen, på stora projektorväggar, pekskärmar och på personliga enheter av tusentals fakulteter och studenter över hela campusen.

"Ventura fick till uppgift att tillhandahålla en mycket innovativ samarbetslösning som täcker flera användarfall för detta prestigefyllda projekt. Vi tittade på olika alternativ på marknaden och vi betraktade inte bara funktionerna utan även skalbarhet och tillförlitlighet.  En framtidsbestämmande investering var av yttersta vikt, eftersom flera campus skulle rullas ut i framtiden, sa Manoj Pillai VD Ventura Global, Hoylus regionala partner. Hoylu Software Suite var den perfekta matchen för att ge de spirande entreprenörerna möjlighet till idéskapande, samarbete och innovation, så i slutändan var vårt beslut enkelt. Projektet kommer att innehålla flera rum med flera projektorer vars projektion är sammanvävd på en "wall to wall" canvas, som ingen annan lösning kan leverera med sådan robusthet. Vi är glada att vi får vara med i detta projekt och är säkra på att detta kommer att sätta nya riktmärken i Förenade Arabemiraten".

Hoylus lösningar och programvara erbjuder nya och spännande sätt att arbeta bättre, snabbare och effektivare.  Mjukvaran Hoylu Software Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

För mer information, kontakta: 

Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200


Ventura

Ventura Global är en del av den prestigefyllda EROS-koncernen med huvudkontor i Dubai med en sammanlagd omsättning på över 2,5 miljarder dollar. Som ledande systemintegratör är fokusområdet Audiovisuella System och Smart Buildings med dokumenterade rekord av framgångsrika projekt som spänner över flera bransch vertikaler. Ventura har som målsättning att vara världsledande inom Intelligent & Futuristic Building Infrastructure Technologies, och nyckeln till framgången är Teamets erfarenhet och expertis. Företaget har flera återförsäljare av mycket stora varumärken i världen med kvalificerad och utbildad personal som designar, implementerar och stödjer dessa system. Mer information finns på: www.venturaglobal.co


Publicering
Denna information är sådan information som Hoylu AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 15 november 2017 kl 08:30 C.E.T

 

 

 



This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Hoylu AB via Globenewswire


Hoylu - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -