På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

OrganoClick AB
OrganoWood erhåller sin största projektorder någonsin (Cision)

2017-05-22 09:20
OrganoClicks dotterbolag OrganoWood har erhållit sin hittills största enskilda projektorder någonsin. Vid byggnationen av en ny kontorsfastighet vid Arlanda kommer ca 11 000 m2 fasadpanel byggas med OrganoWood®-panelvirke. 
- "OrganoWood växer mycket starkt på den professionella byggmarknaden. Vi har nu funnits på marknaden i fem år och levererat till större byggprojekt under denna tid vilket gör OrganoWood® till en alltmer beprövad miljöklassad teknik. Detta i kombination med SP:s publicerade oberoende långtidsstudier som visar OrganoWoods goda hållbarhet gör att alltfler professionella aktörer använder OrganoWood®-virke”, säger Jens Hamlin, VD på OrganoWood. Ordern kommer att levereras i omgångar under perioden juni-augusti. ………………………………………………………………………………………………………..


OrganoClick - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -