På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

IVISYS AB
IVISYS mottar beställning för ett värde av 100 000 euro (Cision)

2015-12-11 18:00
Pressmeddelande IVISYS AB Ticker: IVISYS 556998-4981 11 december 2015 IVISYS (IVISYS) har fått en beställning på ett visionsystem för kvalitetskontroll från en svenskt kund inom fordonsindustrin. Beställningen förväntas påverka resultaten för IVISYS fjärde kvartalet 2015 och andra kvartalet 2016.
Efter IVISYS börsmeddelande 13 november 2015, för en eventuell beställning till ett värde av cirka 100.000 euro, bekräftar IVISYS idag att förhandlingarna kring beställningen har slutförts framgångsrikt. Beställningen omfattar leverans av ett komplett visionsystem för kvalitetskontroll. Ordern beräknas betalas i två omgångar och ingår i IVISYS delårsrapporter för fjärde kvartalet 2015 och andra kvartalet 2016. Certifierad rådgivare Sedermera Fondkommission är Certifierad rådgivare för IVISYS. För mer information, vänligen kontakta Jakob Kesje, VD IVISYS AB Telefon: +45 20 22 60 10 E-post: jk@ivisys.com Om IVISYS IVISYS bildades den 16 december 2014. IVISYS har utvecklat en metod för automatisk kvalitetskontroll som är lämplig för såväl massproducenter med långa produktserier som mindre tillverkare med korta produktserier. Bolaget tillhandahåller fristående visionssystem med lösningar för kvalitetskontroll och erbjuder en ”plug and play”-lösning med enkel installation på bara några timmar. IVISYS levererar en helhetslösning med kameror, belysning, hårdvara och mjukvara. Produkten utför en höghastighetskvalitetskontroll och möjliggör flera kontrollpunkter i en enda kontroll. På så vis kan kvalitetskontroller utföras snabbare. IVISYS lösning är anpassad till olika produkter och variationer samt är okänslig för produkternas positionering. Inställningar kan justeras av kundens egen personal.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -