Paynova
PAYNOVA´S NYA KUNDERBJUDANDE ”FAKTURA SOM TJÄNST” (NGNews)

2014-11-20 09:00
Paynova offentliggjorde i sin Q3-rapport den 28 oktober sitt nya kunderbjudande ”Faktura som tjänst” vilket har fått positiv uppmärksamhet från såväl aktieägare som från branschkollegor. Vi befinner oss i en tidig och intressant fas med vår nya affär och då uppstår ett ökat informationsbehov. För att möta detta behov vill vi här berätta mer om vårt nya erbjudande och vår syn på marknadsläget.

Paynova lanserar sin nya affär, ”Faktura som tjänst” för att möta handlarens önskemål om att ta tillbaka ägarskapet av sina kunder som i många avseenden har förvunnit till dagens leverantörer av olika fakturatjänster. Utöver detta så skapar Paynova en ny intäktskälla för handlaren jämfört med dagens transaktionsstyrda prissättning i marknaden. ”Faktura som tjänst” skapar en bra konsumentupplevelse där handlaren erbjuder en egen betallösning för faktura såväl som delbetalning. Paynova tillhandahåller riskhantering, support och administration vilket gör att handlaren kan fokusera fullt ut på sin kärnaffär.

”Våra e-handelskunder kan genom denna tjänst öka sina intäkter samt bibehålla kundägarskapet under hela betalprocessen, därmed kan de även öka återköpsfrekvensen”, säger VD Daniel Ekberger.

Paynova för i dagsläget diskussioner med flera etablerade aktörer inom e-handel i syfte att teckna avtal avseende det nya erbjudandet under de närmaste månaderna. Utifrån tidigare kommunikation om lansering av Paynovas nya tjänst beräknas de första kunderna vara i drift under andra kvartalet 2015.

------------------------------------------------------------------------------------------------

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA

Daniel Ekberger, vd Paynova

Telefon: 070 – 882 07 66

 

Informationen är sådan som Paynova AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen har lämnats för offentliggörande den 20 november 2014 klockan 09.00.

 

om paynova

Paynova erbjuder betalningslösningar online för handlare med krav på integrerade helhetslösningar likväl för de som efterfrågar paketerade standardprodukter. Paynovas mål är att avlägsna alla barriärer som står mellan handlaren, handlarens kund och ett lyckat köp. Paynova grundades 2001 och har idag en av Nordens mest kompletta infrastrukturer för kortbetalningar, direktbanksbetalningar, faktura och digitala plånböcker. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.

Mer information finns på www.paynova.com.


Sileon - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -