Sustainable Energy Solutions Sweden Holding
Sustainable Energy uppmärksammas av Sydafrikas nyhetskanal eNCA (Stockpicker)

2021-10-14 12:25

Det nyligen ingångna avtalet mellan SENS (Sustainable Energy Solutions) och den globala tungviktaren thyssenkrupp skapar ringar på vattnet. Stockpicker blir stärkt i sin tro på bolagets framsteg när även Sydafrikas nyhetskanal eNCA lyfter upp SENS och deras möjligheter att potentiellt ”power the future” genom Sydafrikas 6000 övergivna guldgruvor.

Läs mer om SENS på Stockpicker hemsida där ni hittar både senaste analysen och även videoklippet från eNCA (eNews Channel Africa).

I intervjun berättar VD Lise Toll om tekniken, hur den ska användas och vilka steg man just nu tar i Sydafrika.

Intervjun via direktlänken här: https://www.stockpicker.se/home/sustainable-energy-uppmarksammas-av-sydafrikas-nyhetskanal-enca och på www.stockpicker.se

DISCLAIMER: Detta material har sammanställts av Stockpicker i informationssyfte och ska inte ses som rådgivning. Innehållet har grundats på information från allmänt tillgängliga källor vilka bedömts som tillförlitliga. Sakinnehållets riktighet och fullständighet liksom lämnade prognoser och rekommendationen kan således inte garanteras. Stockpicker lämnar inte i förväg ut slutsatser och eller omdömen i materialet. Åsikter som lämnats i materialet är analytikerns åsikter vid tillfället för upprättandet av materialet och dessa kan ändras. Det lämnas ingen försäkran om att framtida händelser kommer vara i enlighet med åsikter framförda i materialet.
Stockpicker frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som kan grunda sig på detta material. Placeringar i finansiella instrument är förenade med ekonomisk risk. Att en placering historiskt haft en god värdeutveckling är ingen garanti för framtiden. Stockpicker frånsäger sig därmed allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av materialet.

Vid frågor, kontakta:

Mats Ahlskog, VD Stockpicker AB
Telefon: 08-52504762

Om Stockpicker AB

Stockpicker har levererat aktietips, analyser och nyheter sedan 1997. Vi är ett oberoende analyshus och unika på den svenska marknaden. Vi analyserar aktier och fonder som är värda att äga, både på kort och lång sikt.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Sustainable Energy Sol... - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -